Kas Kas uuteen kotiin!

09.10.2016 Kas Kas on myyty uudelle omistajalle Turkuun. Ihana ja osaava suomenhevonen. Paljon jäi ihania muistoja! <3

Miljoonahevonen 2016 25.08.2016

Suomenhevosruuna Kas Kas pääsi esiintymään Evidensian järjestämään klinikkaan "Hevosen osto- ja myynti osioon". Kohtelias Kas Kas käyttäytyi todella mallikkaasti areenalla vaikka suuri areenaympäristö kaikkine kukka-asetelmineen ja mahtavine esteineen oli erittäin jännittäviä. Eläinlääkäri Laura Laakso esitti mitä kaikkea tulee ottaa huomioon hevosta ostaessa. Kas Kas selvitti ratsastus- ja eläinlääkärin kliinisentarkastuksen moitteettomasti ja sai erityisen paljon pisteitä rauhallisesta luonteesta. Kas Kas myös hyppäsin illan viimeisessä 80cm luokassa hienosti nolla tuloksen ja sai kotiin viemiseksi ruusukkeen!

Haluamme vielä kiittää Miljoonahevostapahtuman järjestäjiä ja Evidensiaa hienosta klinikasta!

Linkki tähän klinikkaan löytyy Miljoonahevosen live-tv:stä!

Uusi hevonen Kas Kas

03.07.2016 Olen ostanut suomenhevosruunan Kas Kasin. Tämä mukavan oloinen ruuna aloittelee aluetason kilpailuja pikku hiljaa. Muutamat seuraluokat onkin jo menty ja hyvin on mennyt! =)

Laaros muuttanut Tampereelle!

03.05.2016 Laaros on myyty ja se on muuttanut uudelle omistajalle Tampereelle. Tsemppiä yhteiselle valmennus- ja kilpailutulevaisuudelle!

10.03.2016. Kiltti herrasmies eestinhevosruuna Arlet löysi mukavan kodin Etelä-Pohjanmaalta! Onnea uudelle omistajalle!

Laaros muutti takaisin Seinäjoelle Aristallille. Ratsastaminen lapsen syntymän jälkeen on alkanut taas pikkuhiljaa sujumaan. Kilpailut alkavat toukokuun tienoilla ensin seuraluokilla ja sen jälkeen jatkamme ulkokisoista alueluokissa.

Myyntihevosia on tulossa pitkin kevättä myyntiin. Seuraa myyntisivua!

Naimisiin myös päräytettiin ja jatkossa Roposen  nimi korvataan Komsina =)

Hyvää alkavaa kevättä!

20.12.2015. Laaros näyttäisi jäävän minulle kisahevoseksi myöskin ensi kaudelle kun pystyn taas ratsastamaan. Äitiysloman takia Laaros ollut Riikalla Alavudella kohta puoli vuotta treenissä. Kivasti mennyt. Joka seuraluokasta voitto ja alueluokasta Vaasasta KN-Special 62% ja sijoitus 4. Laaros tulee Seinäjoelle takaisin vuoden alussa.

Myyntihevoset löytäneet kivasti uudet kodit syksyn aikana ja tällä hetkellä tmi etsiskelee lisää kevättä varten. Myyntitoimeksiantoja otetaan myös vastaan.

Näillä eväillä kohti joulua ja uutta vuotta 2016!

 

 

 

26.07.2015. Laaros on kilpaillut seura- sekä aluetasolla koko kevään. Sijoittuen lähes kaikissa seurakoulukisoissa (C, B, A). Aluetasolta lähes 60% tuloksia.

Laaros on saanut olla myös laitumella tasaseen tahtiin pitämässä lomaa.

Laaros tällä hetkellä Riikan esteopissa Alavudella Rintamäen hevoshotellissa hienoissa puitteissa. Joka päivä voi virkistyä suihkussa ;) Riikka hyppäsi Laaroksella pitkän tauon jälkeen moitteettomasti 80-90cm. Tähtäimenä Tuurin miljoonahevosessa (14.-16.08.2015) hypätä ainakin 80cm ja jos treenit jatkuu hyvin myös 90cm.