Ranskan puoliveriruuna

Vuonna 2003 syntynyt ranskan puoliveriruuna Parade La Vallee. Säkä noin 168cm.
Helppo A re 125cm. Kilpailtu noin pari vuotta sitten ympäri eurooppaa esteitä kansainvälisellä tasolla 125cm asti. Tällä hetkellä hevosella kilpailtu 1-2 tasolla koulua ja esteitä. Suoritettu hyväksytysti ratsastuksenohjaajan este (105cm)- ja kouluradat (A:n rata kangilla) keväällä -2019. Tämä hevonen suorittaisi hyvin myös opettajan estekokeet.
Tekee myös yksittäiset laukanvaihdot helposti.
Ratsastaessa kuulianen hevonen. Toimii moitteettomasti omalla moottorilla. Hypätessä saattaa reipastua mutta pysyy kuitenkin hyvin käsissä.
Ei harrasta mitään ilkeyksiä ratsastaessa. Eikä nää mörköjä. Joskus voi reagoida kovaan ääneen ottamalla muutaman reippaamman askeleen mutta tämän jälkeen jatkaa normaalisti työntekoa.
Kilpailupaikoilla erittäin mallikelpoinen herrasmies.
Tällä hetkellä maastoiltu vähemmän mutta lähtee maastoon yksin ja porukassa. Ei säiky tai säpsyile maastossa.
Terveydessä ei ole ollut mitään huomauttamista ja hevonen on tällä hetkellä täydessä vakuutuksessa. Ei tietoja että olisi koskaan loukkaantunut tms.
Hampaat tarkastettu ja raspattu 01/2019 ja eläinlääkärin lausunto tästä saatavilla. Hampaat hyvässä kunnossa. Seuraava raspaus vasta vuoden päästä.
Tällä hetkellä asiallisesti hoidetaan, hierotaan yms.
Kiltti kengittäessä. Lastautuu hyvin isoihin autoihin ja rekkoihin. Traileriin lastatessa saattaa tarvita joskus liinaa avuksi. Matkustaa kuitenkin aina hyvin.
Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat moitteettomasti. Käsiteltäessä rauhallinen.
Ei ihan aloittelevan ja aran ratsastajan hevonen.
Tästä kiva kisakaveri vielä moneksi vuodeksi. Aluelupa voimassa v.2019.
Hevosella valmentaudutaan ja kilpaillaan säännöllisesti.
Mahdollista ostaa laadukkaat varusteet mukana mm.prestigen Venus koulusatula, albion estesatula, suitset ja kanget hintaan 2000€.
Paljon videoita ja kuvia hevosesta watsuppiin tosiostajille.

Hinta: 7900€